IHR ZUHAUSE IM BODRUM FOREVER CLUB

Sinds 1997 biedt de 4-sterren Forever Club, gelegen in het İçmeler-gebied en slechts 1 km verwijderd van het centrum van Bodrum, eindeloze rust aan zijn gasten. Op een terrein van 10.000m2, omgeven door prachtige natuur en adembenemende uitzichten op zee, belooft de nabijheid van het stadscentrum ook het levendige leven van Bodrum.

Met 214 kamers en een capaciteit van 500 bedden onderscheidt de Forever Club zich van andere 4-sterrenhotels in de regio met zijn +14 leeftijdsbeleid. Het biedt een vakantie-ervaring die de deuren opent naar ontspanning en comfort met gratis wifi in alle openbare ruimtes, een privéstrand en spa- en welzijnsdiensten.

Een van de locatievoordelen van ons hotel is dat het aan de overkant van een rustige weg ligt. U kunt ons strand bereiken via een tunnel onder deze weg. Er is ook een lifttoegang tot de tunnel.

Met een all-inclusive concept zijn alle binnenlandse alcoholische en niet-alcoholische dranken tussen 08:00 en 00:00 gratis bij Forever Club. Geïmporteerde dranken zijn tegen betaling binnen deze uren en na 00:00 zullen zowel binnenlandse als geïmporteerde dranken tegen betaling zijn.

Ons Italiaans Restaurant en Vissersrestaurant werken met een reserveringssysteem en kunnen worden gekozen voor verblijven van 7 nachten of meer. Alle drankjes in deze restaurants zijn tegen betaling.

Items die niet zijn inbegrepen in het all-inclusive concept zijn alle drankjes tussen 00:00-08:00, geïmporteerde dranken, alle gebottelde drankjes en versgeperste vruchtensappen.

Komfort? Luxus? Oder beides?

UNSERE ZIMMER

Wir wissen, dass Sie in Ihrem Urlaub nicht auf Komfort verzichten werden. Wir gehen noch einen Schritt weiter und verbinden unsere Zimmer mit Luxus und berücksichtigen jedes für Ihren Komfort notwendige Detail.

GALERIE

Wat wacht u bij de Forever Club?

Wie sieht es mit der Gastronomie aus?