Informatie

Informatie

FOREVER CLUB

CATEGORIE: Forever Hotel is een officieel 4-sterren hotel. 

LOCATIE: Forever Club is 1 km vanuit de stadscentrum (5 min), in de Icmeler regio. U kunt de stadscentrum via openbaarvervoerbusjes bereiken (iedere 10 minuten), of via taxis die tegenover het hotel staan. 

ALGEMENE INFORMATIE: Forever Club is gelegen op een 14.000 m2 oppervlakte met 214 kamers and 500 bedden. Voor het hotel is er maar één straatje die niet veel gebruikt wordt. Onder dit straatje is er een tunnel waarmee de strand met het hotel verbonden wordt. U kunt daarheen met de lift gaan. U kunt de kustlijn van de Aegaische Zee met zijn heerlijke stranden genieten.Wij hebben een mooie zwembad. Terwijl u een koude drankje of een biertje kunt laten smaken, kunt u lekker onder de zon op de zandstrand, of op onze Kayrak-Stone terrace luieren Het gebruik van de ligstoeltjes, parasols en baddoeken is gratis. U kunt de kustlijn van de Egeïsche Zee met zijn heerlijke stranden genieten.Wij hebben een mooie zwembad. Onze Hotel heeft twee lifts die u van de verdiepingen tot de receptie brengen.U kunt de bovenste balkons via een skywalk bereiken. Wij hebben een minimarkt, kapper, fotograaf, dokters, turks body massage (kese) en een fitness center. Onze hotel heeft een zaal met een capaciteit van 75 persoonen, waar u persoonlijke en zakelijke evenementen kunt organiseren. Onze Hotel heeft ook een speelkamer, salon en TV-kamer. 

KAMERS: Forever Club heeft 214 kamers en 4 suites (26 familiekamers, 184 standardkamers) De standardkamers zijn geschikt voor drie personen en hebben een balkon. Alle kamers hebben airco, TV, telefoon, minibar, electronische kluis, garderobe, commode en een zetel-combinatie. In de badkamer is er een douche en een haardroger. 

ACTIVITEITEN: Ontstress uwzelf in de fitness center, speelkamer, billard, tafeltennis, pool spellen, basketball and tafel voetball of geniet van de zee en de watersports. 

RESTAURANTS: Wij bieden u een open buffet met plaats voor 500 gasten in het openluchtrestaurant en plaats voor 300 personen in het overdekte gedeelte. Het restaurant biedt een variëteit van drie culturen van de wereldkeuken aan. Vanuit het restaurant kunt u ook van de zeezciht genieten. Bij het buffet en op verschillende plekken staat onze personeel bereid om uw gewenste drankjes te serveren. De Fast-Food-Restaurants dichtbij het zwembad zijn de gehele dag bereid met welgestelde assortimenten. Naar de diner willen wij u graag verwennen met onze koffie service. 

FOREVER HOTEL verdere programma 

08:00 – 24:00 alle drankjes (geimporteerde drankjes en bestellingen naar 24:00 moeten extra betaald worden) 

08:00 – 10:00 open buffet ontbijt 

08:00 – 24:00 Monachus Bar 

11:00 – 17:00 Snackbar – Fast food 

12:30 – 14:00 Lunch en open buffet 

17:00 – 18:00 Koffie-tijd 

19:30 – 21:30 Diner en open buffet 

19:30 – 21:30 Bodrum Forever Restaurant met reservering
(drankjes moeten extra betaald worden) 

19:30 – 21:30 Forever Italiaanse Restaurant met reservering
(drankjes moeten extra betaald worden) 

19:30 – 21:30 Forever Vis-Restaurant met reservering
(drankjes moeten extra betaald worden) 

22:00 – 24:00 Livemuziek, sommige avonden speciale programmas 

ALL-IN CONCEPT: Zwembad, basketball, tafel voetbal, tafel tennis, billard, speelkamer, speciaale amusement programmas, TV, internet corner, turks bad (Hamam) en sauna, fitness center, privé strand, ligstoel, parasol, baddoek(10€ borg) 

DIENSTEN DIE BETAALD MOETEN WORDE: Alle drankjes tussen 00:00 and 08:00, verse sinaasappelsap, minimarkt, kapper, fotograaf, dokters, turkse body massage (kese), kluis, telefoon, wasserij, watersports, roomijs en waterpijp.