UW HUIS IN BODRUM FOREVER CLUB

Sinds 1997 is de 4-sterren Forever Club, gelegen in het İçmeler-gebied, slechts 1 km verwijderd van het centrum van Bodrum. Op een terrein van 10.000m2, omringd door prachtige natuur en met adembenemende uitzichten op zee, biedt het eindeloze rust aan zijn gasten. De nabijheid van het stadscentrum belooft ook het levendige leven van Bodrum.

Met 214 kamers en een capaciteit van 500 bedden, onderscheidt de Forever Club zich van andere 4-sterrenhotels in de regio met zijn +14 leeftijdsbeleid. Het biedt een vakantie-ervaring die de deuren opent naar ontspanning en comfort met gratis wifi in alle openbare ruimtes, een privéstrand en spa- en wellnessdiensten.

Een van de locatievoordelen van ons hotel is dat het aan een rustige weg ligt. U kunt ons strand bereiken via een tunnel onder deze weg. Er is ook een lift naar de tunnel.

Met een all-inclusive concept zijn alle binnenlandse alcoholische en niet-alcoholische dranken gratis tussen 08:00 en 00:00 bij Forever Club. Geïmporteerde dranken zijn binnen deze uren tegen betaling, en na 00:00 zijn zowel binnenlandse als geïmporteerde dranken tegen betaling.

Ons Italiaans restaurant en vissersrestaurant werken met een reserveringssysteem en kunnen worden gekozen voor verblijven van 7 nachten of langer. Alle dranken in deze restaurants zijn tegen betaling.

Items die niet zijn inbegrepen in het all-inclusive concept zijn alle dranken tussen 00:00-08:00, geïmporteerde dranken, alle flessendranken en versgeperste vruchtensappen.

Комфорт? Роскошь?
Или и то,и другое?

НАШИ КОМНАТЫ

Мы знаем, что в отпуске вы не откажетесь от комфорта, поэтому мы делаем еще один шаг вперед и сочетаем в наших номерах роскошь и продумываем каждую деталь, необходимую для вашего удобства.

В Forever Club есть стандартные номера с видом на море и окрестности ,а также резиденция. Все наши просторные номера имеют балконы и оборудованы сплит-кондиционером, телевизором, телефоном, мини-баром, электронным сейфом (пользование — 3 евро в день) и мягкой мебелью. Наш главный приоритет — обеспечить комфорт и уют, чтобы превратить ваш отдых в незабываемое событие.

ГАЛЕРЕЯ

Что ждёт вас в Forever Club

А как насчет гастрономии?